Domus Avinyó / Espais Públics / Barcelona

Domus Avinyó / Espais Públics / Barcelona

Una adequació necessària després del descobriment d’un jaciment romà al fons d’un edifici municipal . L’aproximació al jaciment es produeix a través d’una seqüència de vestíbuls que remet al sistema d’articulació dels espais principals de les domus i vil·les romanes . Els vestíbuls , de proporcions sensiblement quadrades i alçades canviants , es connecten mitjançant passos de porta profunds i baixos. En els sostres de cada un d’aquests vestíbuls , la il·luminació queda completament amagada . Il·luminació indirecta i cenital , creant un efecte de claraboia amb les lames de fusta matisant l’entrada de la llum.

 

Treball realitzat:
Consultoria. Desenvolupament  de disseny d’il·luminació i execució

Arquitecte:
Vora Arquitectura en proceso

Col·laboradors: David Johnen, Joao Ávila

Fotògraf:
Adrià Goula

Client:
MUHBA Domus de Avinyó, 15

Promotor:
Icub. Institut de Cultura de Barcelona

Museografia:
Stoa

Share